Капитал Банка на своите клиенти им нуди можност во пресрет  на летото  за износи до 60.000 денари релаксирано да ги  остварат плановите, каде и да се!

 

Тоа е можно со Брз онлајн кредит до 60.000 мкд, со номинална каматна стапка од само 0.00%.

И не само тоа овај кредит  ви нуди и други поволности:

Провизии и надоместоци:
*За кредит во износ до 20.000 мкд -999 МКД *СВТ(11,94%);
*За кредит во износ до 30.000 мкд -1.499 МКД *СВТ(11,94%);
*За кредит во износ до 60.000 мкд -2.999 МКД *СВТ(11,95%);
Трошок за предвремено враќање: без трошоци за предвремено враќање.

Трошок за меница: 100 МКД

Не чекајте, сега имате можност да го зголемите Вашиот буџет во износ до 60.000 МКД и да ги реализирате Вашите желби и планови.

Брз онјалн кредитот  нуди можност за брзо аплицирање во малку чекори, во најблиската експозитура на Банката или онлајн на веб страната на Банката.

Повеќе информации за предностите и условите на промотивната кампања може да добиете на телефонскиот број 02/3102 510 или на веб страната на Банката www.capitalbank.com.mk.