Комерцијална банка АД Скопје ги известува клиентите дека од 14 август 2023 година експозитурата „11 Октомври“ во Скопје нема да работи поради реновирање. Нема да биде во функција и банкоматот во рамките на експозитурата.

На располагање на клиентите ќе им бидат експозитурите на Банката кои се наоѓаат во непосредна близина – „Чешма“ и „Расадник“.

Секако, клиентите може да ги извршат своите финансиски трансакции и преку дигиталните канали Интернет банка, мБанка и KomPay, широката мрежа на банкомати и дигиталните експозитури на Комерцијална банка, кои им се на располагање 24/7.

Клиентите ќе бидат навремено известени за отворањето на модернизираната експозитура „11 Октомври“, во која ќе добијат не само широка палета на производи и услуги, туку и подобрено корисничко искуство.