Комерцијална банка втора година по ред е добитник на меѓународното признание „Best Buy Award“ како сертификат за супериорна услуга на клиентите. Наградата ја доделува швајцарската организација ICERTIAS на компании препознаени како лидери во понудата на извонредни услуги и грижа за клиентите.

„Best Buy Award 2024-2025“ е признание на кое сме особено горди во Комерцијална банка затоа што го отсликува задоволството на нашите клиенти. Оваа награда се доделува врз основа на изборот на потрошувачите, кои на истражувањето од ICERTIAS одговориле дека од Комерцијална банка добиваат извонредна услуга и имаат врвно корисничко искуство.

Наградата „Best Buy Award“ се доделува во над 40 земји и ја имаат добиено редица реномирани компании кои во фокусот на своето работење го имаат интересот на клиентите.

Оваа награда е уште една потврда и на севкупното успешно работење на Комерцијална банка, која е прогласена и за „Најдобра банка за 2024 година во Македонија“ од угледниот магазин Global Finance. Наградите се поттик за да продолжиме со понудата на иновативни и современи финансиски решенија за потребите на нашите клиенти со кои заедно и секојдневно го одиме патот на успехот.