За комплетирање на музичкото задоволство од најновиот албум на гитарскиот виртуоз Влатко Стефановски, љубителите на музиката на денес (05.08.2021 година) во Охрид ќе уживаат во првата голема промоција на „Taftalidze Shuffle“.

Комерцијална банка со задоволство ја информира јавноста дека како докажан партнер и поддржувач на македонската музика е спонзор на овој голем концерт на македонската музичка легенда.

Банката претходно финансиски го поддржа и најновото музичко дело на Влатко Стефановски.