Mastercard® Wizz Air кредитната картичка е прва и единствена кобрендирана кредитна картичка со авиокомпанија во земјата. Комерцијална банка АД Скопје во соработка со Wizz Air Hungary Ltd., им овозможува на имателите да ги користат единствените привилегии кои ги нуди Програмата за лојалност.

Мastercard® Wizz Air кредитната картичка е прифатена на повеќе од 35 милиони продажни места и повеќе од 2 милиони банкомати насекаде во светот на кои е истакнат знакот Masterсard®.

 

Mastercard® Wizz Air кредитната картичка може да се користи во земјата и во странство, за купување во продажните места, за подигнување готовина од банкомат и за купувања преку Интернет.

За повеќе информации погледнете на следниов линк .