Не ја пропуштајте можноста да го привлечете вниманието на вашите клиенти со технологија која нуди плаќање на рати и собирање на бонус поени што индиректно влијае на атрактивноста на вашиот бизнис.

 

Користете ги   ПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје  бидејќи брзината на процесирањето на трансакциите директно придонесува за Вашиот промет и лесно се ракува со нив . Халкбанк АД Скопје ја поседува единствено  PayPass  мрежата што овозможува бесконтактно вршење на трансакции
Ова е единствена можност за продажба на 60 рати и добивање на бонус поени при плаќање и нивно користење на истата мрежа.

Дознајте повеќе за услугата на: http://halkbank.mk/pos-naselenie.nspx