Осигурителната компанија Кроација Осигурување Живот А.Д Скопје организира воведна обука  „БИДИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ“

Со обуката ви нуди:

• МОЖНОСТ ЗА ЗАРАБОТКА СО ЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ КОМПАНИИ;
• ИМАТЕ КОМУНИКАЦИСКИ СПОСОБНОСТИ, умеете да ги мотивирате луѓето околу Вас и да ги водите кон целта;
• Не прифаќате ништо помалку од НАЈДОБРО и сакате да слушнете за можност за заработка во НАЈДОБРАТА ЖИВОТНО ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА во Македонија;
• Сакате да бидете наградени и соодветно компензирани за секоја успешно завршена задача – сакате Вашите примања да се одраз на Вашите успеси и истите да бидат неограничени!
• Сонувате за слобода во одлучувањето и да имате моќ сами да го одредувате своето работно време!
• Сакате да бидете дел од успешен тим кој постојано се надградува со обуки и знаење, мотивиран тим од професионалци кои работат во тимска атмосфера, тим кој признава само УСПЕХ!
• Се сметате себеси за позитивни, борбени, упорни, истрајни, прилагодливи, несебични….НАЈДОБРИ!

Искористете ја можноста да се информирате и научите за можноста за заработка присуствувајќи на ВОВЕДНА ОБУКА на 16.05.2018 во СКОПЈЕ.

Ве охрабруваме да  испратите Ваши контакти и да го потврдите вашето учество на обуката, најдоцна до 15.05.2018 на телефон 078/222 738 или на е-mail адреса: [email protected]
Важно: Само пријавените учесници ќе добијат дополнително информација за место и време на обуката!