Денеска ќе има  прес-конференција на тема „Македонскиот челик под сериозна закана од мерките на ЕУ за ограничување на увоз на челични производи“ организирана од страна на Стопанската комора на Македонија.

 

 

На прес-конференцијата ќе присуствува и д-р Митко Кочовски, претседател на Здружението на металургијата при Стопанската комора на Македониј