Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска во Свети Николе ќе ги додели договорите за концесии на ловиштата.

Доделувањето ќе биде во просториите на Ловечкиот дом во Свети Николе, а министерот Николовски на настанот ќе има и обраќање.