MINT FinTech Group- овогодинешниoт сребрен партнер на Ecommerce Awards – e сеопфатен финансиско технолошки центар, кој се разгранува во различни домени како дигитални плаќања, кредитирање, кредитни картици, инвестициски решенија, осигурителни услуги и финтек инкубатор за новите стартапи.

Преку подбрендовите mintcredit, mintins и mintpay имплементираат најсовремени решенија за кредитирање, платформи за инвестирање и развиваат нови технолошки решенија за плаќање и осигурување.

MINT FinTech Group е создаден за да ги редефинира границите на традиционалните финансиски услуги и нивната цел e да бидат во првите редови на финансиските иновации, нудејќи решенија кои не се само релевантни денес, туку се пионери за иднината.