Синоќа како дел од наградната игра „Мој ДДВ, моја награда“ беше извлечена третата група на добитници на 100.000,00 денари.

Наградени од третото коло во вредност од 100.000,00 денари:

Љупчо Николовски од Скопје, Живко Поповиќ од Скопје, Тони Ристовски од Прилеп, Иван Митевски од Штип, Јово Костовски од Скопје, Зоран Тушевски од Скопје, Дејан Мијајловиќ од Скопје, Мартина Анчевска од Скопје,

Наташа Станојковска од Скопје, Имран Широки од Скопје, Зорица Кочоски од Прилеп, Небојша Арсиќ од Тетово, Ласте Петрински од Куманово, Мица Пачковска од Куманово и Елизабета Јовева од Штип.

Извлекувањето на главната награда ќе се одржи на 18ти март