https://optimumoils.com/6a9n8wdv Mоќниот индиски авио превозник „Џет Ервејс“ кој вработува над 20.000 работници, соопшти дека ги откажува сите летови, откако не успеа да се договори за привремено финансирање со банките во Индија, објави Си-ен-ен. Авионската компанија со месеци се бореше за опстанок на пазарот.

http://harbourbarandkitchen.co.uk/42sw6v7ox

Tramadol Buy Online Usa „Ова беше навистина тешка одлука, но без привремено финансирање, авионската компанија едноставно не е во можност да го води воздушниот превоз на патници“ се наведува во соопштението на „Џет Ервејс“.

Tramadol Buy Europe

Колапсот на компанијата е огромен удар за индиската воздушна индустрија, која се бори да ја задоволи растечката побарувачка, а притоа да ги задржи ниските цени и трошоците. Сепак, компанијата наведе дека се работи за привремено прекинување на летовите, а многумина сметаат дека поради недостиг на финансии во опасност се 20.000 работни места.

http://unionmechanical.com/2020/07/03/saj9cz7s

http://sizart.org.mx/gju8kubzlb „Џет Ервејс“ сака да им изрази благодарност на сите вработени кои останаа во комапнијата во овие тешки времиња. Патниците кои резервирале летови, ќе бидат обесштетени, ќе бидат известени за привременото затворање на компанијата преку имејл и текстуални пораки, па ќе можат да задржат поврат на парите“ се додава во соопштението .

http://watchproject.org.uk/4f58673oe0

Компанијата е формирана во почетокот на 1990-те и наскоро почнала да доминира со индиската авиоиндустрија.