НЛБ Банка  ги информира своите клиенти  дека поради реновирање, во периодот од 09.05.2018 (среда) до 11.05.2018 (петок) експозитурата на НЛБ Банка во Карпош 3 ќе работи со скратено работно време од 08:00 до 16:00 часот, а на 12.05.2018 (сабота) експозитурата нема да работи.

Во овој период во експозитурата ќе можете да реализирате само безготовински трансакци и да ги користите услугите лично банкарство, кредитирање и кредитни картички. Благајните за готовински трансакции нема да работат.

Повеќе информации можете да прочитате на линкот: https://bit.ly/2wqoJXM