Бесконтактната  картичка haPPy e со меѓународна важност која секојдневно можете да ја користите во земјата и странство, за  сите Ваши купувања како и за подигање на готовина.

Бенефиции за клиентот

  • Можност за остварување на cashback во висина до 10% од износот на трансакцијата при секое купување во рамки на партнерската мрежа која брои 90 трговци и повеќе од 450 продажни локации
  • Загарантиран поврат на средства – cashback во висина од 0,6% од прометот реализиран на продажните места надвор од партнерската мрежа ( во земјата и странство).

Годишна членарина

Членарина – 50 мкд месечно (600 мкд годишно)

Каматна стапка

  • Редовна каматна стапка – 11,25% на годишно ниво
  • Казнена каматна стапка – 11,25% на годишно ниво

 

Дополнителни информации

  • Минимум месечна отплата во висина од 5% од вкупните доспеани обврски
  • Бескаматен грејс период до 45 дена
  • Бесплатна смс нотификација за сите трансакции реализирани со кобрендираната картичка

Каде да аплицирате

  • Аплицирајте за картичката во експозитурите на НЛБ Банка или во продажните салони на Нептун.
  • Можност за инстант одобрување на кредитен лимит на картичката во продажните салони на Нептун, како и можност за реализација на првото купување во истиот момент, без физичко поседување на картичката.

Потребни документи