Во рамки на промотивниот период клиентите можат да ги искористат следните поволности:

 

  • Без членарина за првата година на користење за сите апликации за Visa Business картичките примени во периодот од 15.05.2018 до 15.06.2018 година.
  • Без членарина за основната картичка за следната година и слатко изненадување за сите правни лица кои во промотивниот период ќе направат 10 или повеќе трансакции со Visa Business картичките.

Повеќе информации клиентите можат да добијат на линкотво најблиската експозитура на Банката или на телефон 02 / 15 600.