НЛБ  Банка секогаш се грижи за своите клиенти да бидат среќни и задоволни затоа не чекајте искористете ја оваа можност да аплицирате за Станбен кредит со  промотивна понуда до 31 – ви мај.

 

Поволностите кои ги добивате доколку аплицирате за овој кредит до 31.05.2018 сe:

  • 4% фиксна каматна стапка за првите три години  (за кредит со ЕУР клаузула);
  • 6.5% фиксна  каматна стапка за првите три години (за кредит со МКД клаузула);
  • за приматели на плата преку НЛБ Банка без манипулативни трошоци до 31.05.2018 година;
  • за неприматели на плата преку НЛБ Банка без манипулативни трошоци до 21.05.2018 година;
  • без трошоци за проценка до 31.05.2018 година ;

 

Повеќе информации за  овој кредит обратете се во една од филијалите на банката или на следниов линк.