НЛБ Банка за авоите клинети секогаш им нуди нови поволности. Така и овој пат аплицирајте за НЛБ Потрошувачките кредити и искористете ја промотивната понуда со најниска каматна стапка од 6% – фиксна за првите две години и без трошоци за одобрување!

Понудата трае до 31 – ви мај!

 

Повеќе информации можете да добиете на следниот линк