НЛБ Банка ги информира  сите пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка, истата ќе можат да ја подигнат на 30 – ти април 2018 (денес).

 

Мрежата на банкомати и експозитури на Банката можете да ја погледнете на следниот линк: https://bit.ly/2J485Q7

За дополнителни информации  на контакт телефонот на Банката 02 / 15 600.