Охридска Банка го создаде новиот пакет за  сите млади луѓе кои сакаат да имаат преглед на сметките во секое време, на секое место, Cool пакетот нуди производи со минимални трошоци за одржување и најкул мобилно банкарство.

Предностите кои ги добивате се :

  •  Два месеца бесплатно користење на пакетот
  •  Една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи
  •  Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитната картичка на сите банкомати во Македонија
  • Постојан увид во состојбата и трансакциите на сметката и дебитна картичка преку мобилното банкарство
  •  СМС известување за секоја трансакција со дебитната картичка и за секој прилив на трансакциската сметка

За активација на Кул пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал.