Банката ги ивестува клиентите дека во периодот од 01.06.2018 до 31.08.2018 година стапува на сила нов режим на работно време за ден сабота за експозитурите на Шпаркасе Банка во Скопје.

Во прилог преглед на новиот распоред на работно време: