КУПУВАЈ ВО ЛЕТ !!!

Visa PayWave Electron дебитна картичка наменета за физички лица која е поврзана со Вашата трансакциска сметкa. Visa PayWave Electron е меѓународна картичка наменета за безготовински трансакции, која поддржува интернет плаќање и можност за користење на Вашите расположливи средства 24/7.

Картичката ги поседува највисоките безбедносни стандарди за интернет плаќање, а пин и потпис не се потребни за трансакции до 750 денари.

 

Користењето на картичката е без провизија за плаќање во трговската мрежа и без провизија за подигање на готовина од банкоматите на Халкбанк А.Д. Скопје.

Visa PayWave Electron издадена од Халкбанк А.Д. Скопје ги поседува највисоките стандарди за безбедност во интернет плаќање (3D Secure – Verified by Visa – VbV).

За дебитната картичка Visa PayWave Electron може да аплицирате во најблиската филијала/експозитура на Халкбанк или онлине преку нашата апликација. За да бидете информирани за секоја Ваша трансакција преку СМС инфо може да ја пополните апликацијата за смс инфо или да ја доставите во најблиската филијала на Халкбанк А.Д Скопје или на емаил: [email protected]