НОВОГОДИШНА АКЦИЈА НА СН КРЕДИТИ.🎉
50% ПОПУСТ на камата до 120.000 МКД.
🌐 https://krediti.com.mk/card-promo
👉 Со секоја апликација стануваш потенцијален добитник на викенд во Банско, Бугарија, телевизор или прочистувач на воздух.
📌 Акцијата трае до 31.12.2021, петок.