Наградната игра која се реализираше во периодот од 1 – ви до 31 – ви март 2018 година. заврси беа доделени 5 Samsung Galaxy S8.

 

Добитници на 5 телефони Samsung Galaxy S8 се

  • Димитар Додески-Прилеп
  • Али Хајро-Скопје
  • Ивана Попова -Скопје
  • Борис Димоски-Скопје
  • Теодор Стејровски-Битола

 

Последниот добиник на телефон беше извлечен вчера (02.04.2018) и со тоа заврши наградната игра на банката.

 

 

НЛБ Банка им се заблагодарува на сите што учествуваа во наградната игра и што ја користија НЛБ мКлик апликацијата за мобилно банкарство!

 

 

Со НЛБ мКлик можете да ги реализирате сите Ваши банкарски трансакции додека уживате во слободното време!

 

 

НЛБ мКлик – Твое време, твој избор!