Лидерот во fintech секторот во Македонија, како и најпопуларно финансиско друштво во Македонија според гласовите на македонските клиенти; СН Финансии – Битола, реши овој 8-ми Март да им го честита на припадничките на понежниот пол со попуст на каматата од неверојатни 50%  !

Овој попуст важи за сите кредити до 30.000 денари. 

Акцијата важи од 05.03.2020 – 08.03.2020

Ова е понуда која не се пропушта!

За оваа 8-мо мартовска понуда повеќе информации може да добиете и да аплицирате на следниов линк.