Филијала на Шпаркасе банка на булеварот „Партизански одреди“ денес е ограбена.

Според полицијата, во банката влегло непознато машко лице со маска на главата и пиштол и од вработените ги одзело парите.

Според МВР  украдени се 10.000 евра, се работи на пронаоѓање на лицата кои го извршиле грабежот