Завршија летните одмори, а со тоа и почнува сезоната на припрема за зима. Вашиот буџет е исцрпен после летните одмори а потребите и сметките се таложат?

Знаете дека треба да купите прибор за децата за училиште, периодот на зимници е во полн ек, а прашањето за огрев во зимата е секогаш горлива тема… Вашиот буџет и финансии се максимално растегнати и исцрпени, па добро би Ви дошла една финансиска „инфузија“?

Не барајте решение на друго место… Вашиот финансиски партнер ФД СН Финансии е тука за Вас и нема никогаш да Ве изневери.

Со широката понуда на ФД СН Финансии може да ги покриете сите нови трошоци кои Ви се јавуваат овој период.

Ниските месечни рати, флексибилните и поволни услови, љубезноста и професионалноста на вработените, како и непосредниот однос на истите се причина зошто ова финансиско друштво беше избрано од страна на клиентите за финансиско друштво на годината за 2018 година .

Во широката понуда на кредити кои можат да ги задоволат сите Ваши потреби оваа есен ги издвојуваме:

  1.  Брзиот кредит кој се одобрува само за 30 минути и ги средува итните потреби
  2.  Микродолгорочен до 79,000 денари – за сите потреби и со најповолни услови
  3. Се во едно – кредитот за рефинасирање на други обврски
  4.  Туристичкиот кредит – кој беше хит ова лето

Имајќи ја во предвид целокупната понуда на СН Финансии, Вие можете на најевтин, најбрз и најпрофесионален начин да пронајдете решение за сите новонастанати потреби за пари !!!

Можете да аплицирате или да добиете повеќе информации за понудите на следниот линк.

Финансиското друштво SN Finansii се наоѓа во Битола, на адреса ул. Столарска бр.1. Сите кредити кои ги издава SN Finansii не надминуваат 55% стапка на вкупни трошоци (СВТ) согласно законските прописи.

 

Комерцијален оглас