Апликацијата МОЈА БАНКА ви овозможува:

  • БРЗ
  • СИГУРЕН
  • ЕДНОСТАВЕН

Транфер на средства и информации на вашите сметки, кредити и депозити во секое време и од секаде.

МОЈА БАНКА може да ја симнете од Apple Store или Google Play, а активацијата може да ја направите во било која експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал.
Google Play – https://goo.gl/A8pjoC
Apple Store – https://goo.gl/MeKB3s