Се известуваат клиентите  дека експозитурата на Охридска банка Сосиете Женерал во Прилеп, почнувајќи од 16.04.2018 (понеделник) се сели на нова локација, односно наул. Јошка Јорданоски бр.2.

 

Постојната експозитура на ул. Маршал Тито бб, ќе биде отворена за клиенти до 13.04.2018 (петок), до 13.00 часот. На 14.04.2018 (сабота), експозитурата нема да работи.
Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, OBSGN@t и ПОС-терминалите на Банката.