Охридска Банка Сосиете Женерал на своите клиенти им нуди многу поволности долколку аплицираат за хипотекарен кредит. Со максималниот износ од 50.000 ЕУР хипотекарните кредити на #OBSG се ненаменски кредити за физички лица – средствата се исплаќаат директно на сметката на должникот и можат да бидат искористени за било каква намена.

Супер предностите кои вие ги добивате се:

  •  Конкурентни каматни стапки
  • 0 денари трошок за апликација- во промотивен период 02.04 – 31.07.2018
  • 50% на административен трошок- во период од 26.03 до 31.07.2018

Повеќе инфо околу кредитот можете да погледнете на следниов линк.