Дали сте студент или неодамнешен алумни од Северна Македонија, Грција, Хрватска, Албанија, Бугарија, Црна Гора, Србија, Романија и Полска? Откријте ги предизвиците и деловните можности во секторот паметни градови и креирајте нови деловни идеи со ментори од Грција, САД и балканските земји. ОСВОЈ 10.000 € и БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ ВО Силиконската долина!

🔶Дали сте подготвени да се приклучите на програмата Mindspace University – Balkan Ties?
Ако вашиот одговор е..ДА! Вие сте на вистинското место.
Ќе имате можност да дознаете повеќе за стартап екосистемот со оваа програма. Можете да ја проширите вашата мрежа со нас и многу повеќе.
Аплицирајте веднаш → https://bit.ly/MindspaceUniversity
Дознајте повеќе → https://www.mindspace.gr/university