Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на дистрибуција: трговија на големо и мало, продажба по каталог и работи на решение за продажба преку веб шоп.

Моментално вработува:

ВОЗАЧ
ПРОДАЖЕН РЕФЕРЕНТ EAST GATE

УНИКА ЛАЈФ АД Скопје е друштво за осигурување на живот кое на македонскиот пазар на осигурување постои уште од 2011 година, и е дел од UNIQA GROUP AUSTRIA која е лидер на Австрискиот осигурителен пазар уште од 1811 година.

Моментално вработува:

РЕФЕРЕНТ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ –ВЕЛЕС
АГЕНТ ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

ХАЛКБАНК е еден од најголемите и најсилни брендови на македонскиот финансиски пазар. Како најбрзорастечка банка на пазарот, Халкбанк АД Скопје денес значи и: Вработување за над 710 вработени. Широка мрежа од 45 филијали. Широка мрежа на банкомати и активни ПОС-терминали достапни кај бројни трговски партнери.

Моментално вработува:

САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
РЕФЕРЕНТ ЗА КРЕДИТНА АНАЛИЗА
РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА
САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА

Вабтек МЗТ АД Скопје, дел од интернационалната Wabtec Corporation и лидер во производството на сопирачки системи за железнички возила.

Моментално вработува:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА АНАЛИЗА НА ПРОИЗВОДСТВЕНИ ТРОШОЦИ

Singular е етаблиран бренд во iGaming индустријата кој развива решенија кои се истакнуваат со нивната флексибилност, доверливост и иновативност. Овие три клучни аспекти го обликуваат како конкурентен фактор на пазарот.

Моменталновработува:

OFFICE MANAGER

Зегин ДОО е првата приватна компанија во Република С. Македонија регистрирана за продажба на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Моментално вработува:

ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР / СКОПЈЕ
ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР / ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
ВОЗАЧ НА ПАТНИЧКО МОТОРНО ВОЗИЛО

Magna International Inc. е водечки глобален снабдувач во автомобилската индустрија посветени на испорака на нови решенија за мобилност и технологија што ќе го променат светот.

Моментално вработува:

ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО
PAYROLL SPECIALIST
PROCESS TECHNICIAN IM

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден е белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден.

Леар Корпорација компанијата која се занимава со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ во Тетово.

Моментално вработува:

СМЕТКОВОДИТЕЛ
ТЕХНИЧАР ЗА КВАЛИТЕТ
ИНЖЕНЕР ЗА СИСТЕМИ ЗА КВАЛИТЕТ
ПЛАНЕР ЗА МАТЕРИЈАЛИ