Парите од повратокот на данок преку проектот „Мој ДДВ“ се исплатени на граѓани денес.

Исплатата се однесува на илјадници граѓани кои скенирале сметки изминатиот период преку апликацијата „Мој ДДВ“, со што можеле да остварат поврат од платеното ДДВ.

Проектот „Мој ДДВ“ го користат над половина милион македонски граѓани..