Order Tramadol Uk

https://apexengineers.co.uk/4tub2hi

http://www.halifaxcommon.ca/yjk4f5d4g http://martinsupholstery.co.uk/all-news/3egvr5p8g9 Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) почна програма за бесплатно онлајн учење и советување за микро, малите и средните компании (ММС) соочени со економското влијание од пандемијата од коронавирусот.

Како што соопштија оттаму, програмата на ЕБОР „Научи како да менаџираш во криза“ се наоѓа на платформа на банката – The Know How Academy и е централно место каде што претприемачите ќе имаат пристап до обуки и ќе можат да добијат советување за кризен менаџмент од индустриски експерти, а можат да се вклучат и во форуми за дискусија со нивните колеги.

https://www.zlwinc.com/2zoc2b1p

Order Tramadol Overnight Mastercard Програмата ќе се фокусира на пет клучни столбови во бизнисот: Кризен менаџмент: Вашите клиенти и добавувачи; Основи на финансиски менаџмент; Финансирање на вашата компанија; Вашите вработени – вашиот клучен капитал и Предизвици на управувањето и лидерство.

http://www.eliteseo-websites.co.uk/ltl4cqn2o5

Првите два модули Кризен менаџмент: „Вашите клиенти и добавувачи“ и „Основи на финансиски менаџмент“ се веќе достапни на https://www.ebrdknowhowacademy.com/learn.

http://watchproject.org.uk/oua1b4avn

http://www.freshsnowboarding.com/uncategorized/mxnth9t – Ќе ви обезбедат совети за тоа како да го одржите во движење кругот на снабдување и наплата и имаат корисни информации за основите на финансискиот менаџмент во време на криза. Останатите три модули ќе бидат достапни наскоро. Програмата е на англиски, арапски, руски, турски и украински јазик, соопштија од ЕБОР.

Buy Arrow Tramadol

Order 180 Tramadol Cod Во текот на следниве месеци ЕБОР во соработка со партнерските банки и здруженијата за поддршка на бизнисите ќе ја лансира програмата во 30 земји, со цел да биде достапна до повеќе од 10 илјади луѓе од ММС компании нудејќи обуки, споделување на знаење и експертски совети.

http://sizart.org.mx/sudx35jujw – Во регионите каде што работи ЕБОР иницијативата е финансирана од Европската Унија (вклучувајќи го и Европскиот инвестициски советодавен хаб), Казахстан и Импакт фондот за мали бизниси на ЕБОР (Италија, Јапонија, Кореа, Луксембург, Швајцарија, Шведска, УСА, Таипеи Кина), додаваат во соопштението.