Не е ни чудо, што на анкетата ова лето, читателите на БанкоМетар.мк го избраа СН Финансии-Битола за финансиско друштво на годината во Македонија. 

Оваа недела, редакцијата на БанкоМетар.мк спроведе истражување на пазарот за онлајн кредити и ги спореди сите понуди. Како неприкосновена и најдобра понуда се покажа понудата на СН Финансии – Се во едно. 

Овој кредит може да Ви послужи за рефинансирање на стари и доспеани обврски или за летен одмор, може да го користите за шопинг или зимница, може да го користите за било која Ваша итна и неодложна потреба под следните најповолни моментални услови на нашиот пазар со следните бенефиции:

Доколку сакате да аплицирате за овој кредит или имате некое прашање, слободно може да пристапите преку следниот линк. 

Финансиското друштво SN Finansii се наоѓа во Битола, на адреса ул. Столарска бр.1. Сите кредити кои ги издава SN Finansii не надминуваат 55% стапка на вкупни трошоци (СВТ) согласно законските прописи.