Посетете го Kинескиот саем број.1!

Кинескиот саем за увоз и извоз (исто така познат како Кантонски саем), е основана во 1957 година, од кога се одржува секоја пролет и есен. Саемот може да се пофали со изложбен простор од 1.18 милиони m² за сесија, со 150.000 изложбени различни производи и услуги, во 16 индустрии, а бројот на изложувачи од земјата и странство изнесува речиси 25.000. Во секоја сесија, околу 200.000 купувачи присуствуваа на саемот од повеќе од 210 земји и региони низ целиот свет.

Распоред на кантонски саем:

Фаза 1 (15-19 април, 15-19 октомври):
Електроника, опрема за осветлување, возила и резервни делови, машини, хардвер и алат, градежни материјали, хемиски производи, енергетски ресурси и меѓународен павилјон

Фаза 2 (23-27 април, 23-27 октомври):
Потрошувачки добра, подароци и домашни украси

Фаза 3 (1-5 мај, 31 октомври-4 ноември):
Текстил и облека, обувки, канцелариски материјали, кутии и торби, производи за рекреација, храна, здравствени производи и медицински помагала и меѓународен павилјон

Локација: Кина увоз и извоз фер комплекс
Адреса: 382 Yuejiang Џунг патот, Гуангжу, Кина