Coupon Code For Tramadol Online

http://www.eliteseo-websites.co.uk/l89fbpt34o ПЕКИНГ (Ројтерс) – Потенцијалниот економски раст на Кина ќе биде под 6% во текот на следните пет години, изјави во саботата советник на кинеската централна банка.

http://bridal-suite.co.uk/2020/07/03/eft632zgnw

http://www.halifaxcommon.ca/ik6qksx Економијата би можела да порасне меѓу 5% и 6% од 2020 до 2025 година, рече Лиу Шиџин, советник за политика на Народната банка на Кина, на конференцијата во Пекинг, според написот што го објавил на социјалните медиуми.

Монетарната политика на Кина е веќе доста лабава и обидот да се стимулира економијата да расте побрзо од својот потенцијал може да предизвика таа да се спушти од карпа, рече Лиу.

Економскиот раст на Кина во третиот квартал забави повеќе отколку што се очекуваше на 6%, обележувајќи го своето најслабото темпо за скоро три децении, а на долниот крај на целокупниот целен опсег на владата е 6,0% -6,5%.

И покрај зголемените оптоварувања на економијата предизвикани од забавување на домашната побарувачка и трговска војна со Соединетите држави, Пекинг и понатаму не сака да спроведе голем стимул за страв од засилување на финансиските ризици со оглед на веќе високите нивоа на долг.

http://unionmechanical.com/2020/07/03/gwrjjrlwb Гувернерот на централната банка на Кина Ји Ганг повтори во написот објавен минатата недела дека Кина нема да прибегне кон квантитативно олеснување и е посветена на одржување на прудентна монетарна политика.

http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/kh7pj9995l  

Забрането превземање на содржината без претходна согласност од редакцијата на БанкоМетар.мк