Повторно е вистинско време за безгрижно купување со отплата дури до 120 месеци затоа што Комерцијална банка ви го овозможува тоа. Искористете ја можноста и до 31.12.2021 година аплицирајте за атрактивниот Потрошувачки кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка затоа што ПОЛЕСНО Е ЗАЕДНО да ги оствариме вашите големи и мали желби.

Ненаменскиот потрошувачки кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка веќе го освои пазарот со најповолните услови досега, а е создаден за да овозможи задоволување на вашите потреби како што вам најмногу ви одговара и без грижа од оптоварување на вашиот месечен буџет. Има каматни стапки од 4,7% годишно, фиксна за првите 3 години, и 5,7% годишно, променлива за остатокот од периодот за отплата на кредитот. Секако може да го отплатите и предвреме без провизија.

Посетете ја веб-страницата на Комерцијална банка https://kb.mk/ за повеќе информации за условите и потребните документи за аплицирање или поднесете ги вашите податоци и нашите вработени ќе ве контактираат.