Согласно анализата на тимот на БанкоМетар.мк за најдобар потрошувачки кредит за месец Октомври го препорачуваме потрошувачкиот кредит од ТТК Банка : Мој Кредит.

Согласно анализата, овој предности кај овој кредит се :

  • ниска каматна стапка
  • релативно ниски административни трошоци
  • релативно солидно времетрање на кредитот
  • нема потреба од жиранти
  • вкупниот износ кој треба да го вратите е разумен и еден од најниските на пазарот
  • можност ануитетот да биде до 1/2 од плата

За овој кредитен продукт може да аплицирате тука ТТК Банка .

За целосно информирање за сите потрошувачки кредити во Македонија можете да проверете тука : БанкоМетар.мк – Потрошувачки кредити