Заитересирани сте за кредит, но во хаосот на кредитни понуди не знаете што да одберете?

Тимот на БанкоМетар.мк направи анализа за Вас, и затоа Ви го препорачуваме кредитот Се во Едно на СН Финансии – Битола.

Но зошто Ви го препорачуваме овој кредит и какви потреби може да Ви задоволи?

 1. Може да го искористите за затворање на други кредити или кредитни картички !
 2. Максимален износ од 120.000 денари – ова не го нуди ниту еден друг кредитор !
 3. Фантастичен рок на отплата до 60 месеци ( пет години ) – ова не го нуди ниту еден кредитор !
 4. Најниска Стапка на Вкупни Трошоци ( СВТ ) на пазарот на брзи кредити ! 
 5. Фактот што 2 години по ред, македонските граѓани го рангираа СН Финансии – Битола како најдобро и најпрофесионално финансиско друштво, со најфер и најтранспарентни услови на кредитирање на пазарот !

Редакцијата на БанкоМетар.мк која професионално се занимава со проучување и рангирање на сите кредитни понуди во Македонија, ја заврши работата за Вас. Ако сте во потрага по најдобра зделка за брзо рефинансирање на постоечки долгови или едноставно сакате кредит за брзо да ги завршите Вашите обврски или да ги задоволите Вашите желби, не губете време. БанкоМетар.мк ја направи анализата за Вас.

За апликација или повеќе детали може да се информирате на следниот линк : Се во Едно – Сн Финансии – Битола. 

Покрај онлајн апликацијата, може да ги посетите експозитурите на СН Финансии низ Македонија на следниве локации :

 1. ул. Столарска бр. 1 Битола
 2. ул. Димитрие Чуповски бр.22, Скопје – на Рекорд
 3. ул. Васко Карангелески бр.1 Прилеп
 4. ул. Моша Пијаде бр.15 Куманово
 5. ул. Борис Кидрич бр. 2 Кичево
 6. ул. Михаил Апостолоски Дончо – СН Бар Ресторан – Битола