Презентација на нов концепт и соработка под мотото „Иднината почнува дома“ ќе се одржи денеска во Скопје, во организација на ТИРЗ и Стопанска комора на Северна Македонија.

На настанот најавено е обраќање на претседателот Стево Пендаровски, директорот на ТИРЗ, Јован Деспотовски и претставници на Стопанската комора.

-Претставуваме извонредни личности, млади визионери, креаторите, двигателите на идните промени, се вели во соопштението на ДТИРЗ.