Халкбанк АД Скопје мисли на своите клиенти за нивно уште поголемо корисничко задоволство и задоволување на сите нивни потреби!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Gold и  Visa Pay Wave Credit.

Во промотивниот период клиентите ќе имаат можност да подигнуваат готовина од АТМ без провизија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

*Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од банкоматите на Халкбанк АД Скопје.