http://sizart.org.mx/6z50kb4pio

https://www.zlwinc.com/mbu54pc31d Извлечени се 15-те најсреќни добитници на награда од по 100 илјади денари,  кои скенирале сметки во текот на април, мај и јуни. 

http://unionmechanical.com/2020/07/03/6ozb5le Како што информираат од Министерството за финансии станува збор за Валентина Ѓуроска, Нацо Запров, Јуле Тасевска Марков, Наталија Грчева, Сузана Антовска, Слаѓана Јовческа, Виолета Георгиева, Славица Димоска, Сузана Димитрова, Ивица Јаначков, Наталија Велиновска, Влатко Масалковски, Мухамед Мамуди, Јасмина Каранфиловска и Ванчо Ѓорѓевски.

http://www.eliteseo-websites.co.uk/gf4shlt7

Order Tramadol Overnight Visa Тие беа извлечени во саботата, во вечерниот термин на Канал 5 ТВ. Петмина од наградените во петтото коло се од Скопје, по двајца добитници се од Струмица и од Битола и по еден од Прилеп, Гостивар, Охрид, Крива Паланка, Струга и Тетово.

Tramadol Online Overnight Delivery Од Министерството за финансии велат дека во останатите кола до крајот на годината, односно од август до декември, месечните награди ќе изнесуваат 20.000 денари и секој месец ќе се доделуваат по 15 награди.

https://centralfmonline.com/amzj3bc0

https://apexengineers.co.uk/fwyn1ydi Инаку граѓаните, преку МојДДВ #МојаНаграда, од први јули, скенираат сметки за три пати повеќе дневни награди од порано, односно до крај на годинава секој ден ќе се доделуваат 30 награди од по 1.000 денари. Извлекувањето на втората премија, ќе се одржи во декември, а ќе изнесува 1.000.000 денари, наместо 3.000.000 денари, како што беше првично планирано. -Доделување на повеќе дневни наградни, но во помал износ во овој период ќе претставува мотив за граѓаните да скенираат фискални сметки и да влијаат на намалувањето на сивата економија.

http://watchproject.org.uk/rbg39xlp

Дополнително намалувањето на износите на месечните награди како и главната награда ќе овозможи сепак да продолжи наградната игра со поставените цели, но со помали износи на награди што пак ќе овозможи одвојување на одредени средства за поддршка за Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од Ковид-19, велат од Министерството за финансии.

http://unionmechanical.com/2020/07/03/56kxw3n

http://studentssolution.co.uk/x83fnj8 Притоа 9,7 милиони денари од наградниот фонд, како што посочуваат, ќе се насочат кон солидарните фондови на Министерството за здравство и Владата за здравствени и социо-економски мерки. Граѓаните кои скенираат сметки и понатаму ќе имаат трикратна корист – ќе придонесат во борбата против сивата економија, ќе добијат поврат на ДДВ, како и можност за вредна награда. Во првото полугодие годинава скенирани се над 85 милиони фискални сметки.

https://centralfmonline.com/7df4gdpqm4y