Почитувани клиенти, ве известуваме дека филијалите и експозитурите на Комерцијална банка АД Скопје на 31.12.2020 година ќе работат со следното работно време:
– Филијалите низ Републиката (Битола, Велес, Гостивар, Кавадарци, Кочани, Куманово, Охрид, Прилеп, Струмица, Тетово, Штип) ќе работат до 16:00 часот
– Експозитурите Автокоманда, Бисер, Ѓорче Петров, КБ1, Лептокарија и Цветан Димов ќе работат до 16:00 часот
– Сите останати експозитури во Скопје и низ РСМ ќе работат до 15:00 часот.
Во сабота (2 јануари) експозитурите и филијалите ќе работат според редовниот распоред, а неработни денови се 6 и 7 јануари 2021 година.
Ве потсетуваме дека услугите од електронското и мобилното банкарство, како и Дигиталната експозитура на улица Македонија во Скопје и дигиталните делови од експозитурите ГТЦ и Бисер ви се достапни 24/7 секој ден.