Управата за јавни приходи (УЈП) на јавно наддавање и во слободна комерцијална продажба закажани за 29 април годинава ќе понуди недвижнини, превозни средства и машини запленети по основ на неплатени давачки.

Меѓудругите, се нудат деловна просторија во Охрид од 193 квадрати со почетна цена од 9,4 милиони денари, автомобил „БМВ“ од 2007 година со почетна цена од 720.000 денари, товарно возило МАН од 2013 година со почетна цена од 1,6 милиони денари…

Повеќе детали на линкот.