http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/4bkl6n3y

Lowest Priced Tramadol Online Рецесијата како резултат на вирусот корона се влошува, се заканува дури и со колапс на еврозоната, рече еврокомесарот за економија Паоло Џентилони. Тој го изјави ова во интервју за „Велта“.

http://www.eliteseo-websites.co.uk/wcyx8ji

Џентилони истакна дека економиите на Италија, Франција и Шпанија паѓаат за 10-11 проценти, а Данска, Полска, Шведска или Германија – за 4-6 проценти.

Overnight Tramadol Visa

„Најновите економски податоци предупредуваат: рецесијата е подлабока од очекуваната, економскиот развој на земјите во еврозоната станува нерамномерен од прогнозата пролетта. „Она за што секогаш предупредувавме е потврдено: рецесијата поради ковид-19 се заканува со колапс на еврозоната“, рече еврокомесарот.

http://harbourbarandkitchen.co.uk/i6w714e0315

https://apexengineers.co.uk/kxxigzw Според него, земјите од ЕУ треба да се договорат за план за закрепнување на економијата што е можно поскоро, со цел да се зајакне довербата во националната економија.

http://www.kingsleysecurity.co.uk/ereghanc Претходно, Европската комисија претстави предлог за формирање фонд за спас на ЕУ во висина од 750 милијарди евра. Како што беше планирано, земјите-членки на Унијата ќе добијат помош во форма на грантови (до 500 милијарди евра). Европската комисија овој предлог ќе го достави до земјите-членки на ЕУ и до Европскиот парламент. Тој исто така може да се промени, пренесува Спутник.

Order Tramadol Mastercard Светската здравствена организација во март објави пандемија на корона вирусот Ковид-19. Според најновите податоци на СЗО, повеќе од 12,1 милиони случаи се откриени низ целиот свет, додека повеќе од 551 илјади луѓе починале.

Tramadol Online Illinois  

http://bridal-suite.co.uk/2020/07/03/oyf6lpa2i4 Забрането превземање на содржината без претходна согласност од редакцијата на БанкоМетар.мк