САВА осигурување а.д. Скопје ви нуди единствена можност да станете дел од продажниот тим, независно од вашето претходно искуство и  за таа цел објавува

ОГЛАС ЗА АГЕНТ ВО СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБА (2 извршители)

Компанијата вложува во кандидатите, во нивната едукација и личен развој.

Потребни квалификации:
– Завршено ССС
– Познавање на работа со компјутер
– Желба за работа во динамичен тим
– Проактивност
– Спремност за решавање за тимска работа

Услови за работа:
– Избраните кандидати ќе работат со неполно работно време 4 часа дневно или вкупно 20 часа неделно од 09:00 до 13:00 часот
– Кандидатите имаат можност за неограничена заработувачка, притоа без разлика на исполнување на таргетот, се исплатува основна нето плата од 6.000,00 денари
– Секој кандидат е должен да ја организира работата согласно тимот, како и таргетите кои му се зададени во текот на работното време

Потребна документација:
CV и кратко мотивациско писмо

Контактирајте не уште денес на следниот начин: е-маил [email protected] или на адреса ул.Загребска 28А, САВА осигурување, а.д. Скопје – Сектор за општи и правни работи, со нагласување ,,ЗА ОГЛАС ЗА АГЕНТ ВО СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБА,,.

Рокот за пријавување е 5 дена од последниот ден на објавата на огласот, а по неговото завршување ќе биде извршен избор во законскиот рок во зависност од бројот на пријавени кандидати.