Шпаркасе Банка е добитник на признанието омилена банка на студентите за 2018 година според  Stubrand.

“Ова признание нè поттикнува и понатаму посветено да работиме и да ве охрабруваме да се реализирате на секое поле.

Верувајте во себе, а ние ќе продолжиме да бидеме банката која силно верува во вас!”- стои во соопштението на банката.