Ве известуваме дека Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со цел проширување на својата мрежа на поставени банкомати и обезбедување на што поголема достапност на услугите низ цела Македонија отвори нов банкомат со нова локација, лоциран на ул. 15-ти Корпус бр.1 Охрид.

 

Повеќе информации за мрежата на експозитури и локатор на банкомати на Шпаркасе Банка Македонија можeте да ги погледнете на следниот линк.