Шпаркасе Банка со соопштение до своите клиенти за начинот на работа во периодот на велигденските празници.

 

Шпаркасе банка ви проследува  информација за режим на работа на платниот промет со странство за време на католичките велигденски празници.

 

 

  • Примените дознаки од странство во периодот  29.03.2018 (четврток) и 30.03.2018 (петок) ќе бидат реализирани со датум 03.04.2018 (вторник).
  • Во периодот од 30.03.2018 – 02.04.2018  нема да бидат во можност да се процесираат дознаки со валута Д+0.