http://www.freshsnowboarding.com/uncategorized/qkornexc

http://www.eliteseo-websites.co.uk/8s2bst2bai

Tramadol Overnight Visa Tramadol Order Online Cod Апликацијата Мој ДДВ достапна и за корисниците на Ајфон. Досега овие лица немаа можност да ја симнат поради строгите и рестриктивни мерки во Епл.

http://harbourbarandkitchen.co.uk/tyxeccriey

http://www.halifaxcommon.ca/4p80b3ni5 Од УЈП апелираат до сите граѓани кои имаат проблеми да се упатата во канцелариите на управата.

http://sizart.org.mx/5cckz1ejz

http://bridal-suite.co.uk/2020/07/03/mj4e9b6 Граѓаните кои не се во можност да ја користат апликацијата МојДДВ на своите телефони, може да ги користат услугите коишто ги нуди УЈП во сите свои Организациони единици кадешто фискалните сметки може да се скенираат на киоск апарати, баркод читачи како и паметни телефони на кои е инсталирана апликацијата МојДДВ, се вели во дописот од УЈП.

https://optimumoils.com/w64rgn2j110

Инаку од први јули кога почна да се реализира мерката поврат на 15 отсто до платениот ДДВ до сега апликацијата ја симнале 120 илјади граѓани.

http://www.essaouira-garance.com/q4gis7f2xwg

http://watchproject.org.uk/x4jo8ox1 Buying Tramadol Online Illegal Скенирани се близу 2 милиони фискални сметки со кои остварен е промет од близу 17 милиони евра. На оваа сума пресметан  поврат на ДДВ од над 260 илјади евра, пари кои на сметките на граѓаните ќе легнат дури во декември. Од УЈП се задоволни од досегашната реазлиаицја на оваа мерка и ефкетите кои се во насока на  справување со сивата економија.

http://unionmechanical.com/2020/07/03/y2gytvhfpo6

http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/n270riuwvq8 Граѓаните инсистираат да им бидат издадени фискални сметки за производите коишто ги купуваат и за услугите коишто ги користат, а се почесто во Управата за јавни приходи се пријавуваат и нерегуларностите при издавањето, односно неиздавањето на фискални сметки, велат од УЈП.

Buy Cheap Tramadol Mastercard

Оние кои ќе се обидат да скенираат фискални сметки  кои се на  име на фирма ќе бидат казнети со глоба од 250 евра. И покрај сомнежите кои излегоа во јавноста околу безбедноста на апликацијата од УЈп некок пати посочија дека граѓаните се максимално заштитени.